EEN ECHTE KACHEL

Duroroflame maakt pelletkachels met de uitstraling van een houtkachel. De vormgeving kun je echt Hollands noemen, wat zorgt voor een gezellige sfeer in de huiskamer. Duroflame pelletkachels zijn compact en nemen dan ook niet veel ruimte in beslag. De kachels dragen namen als Rinus, Rembrandt en Batavia.

JONG EN SUCCESVOL

Duroflame is een jonge bedrijf (2011) en in staat gebleken een kwaliteitsproduct te maken dat snel de Nederlandse markt aan het veroveren is. Dat alles hangt samen met hun unieke visie op pelletkachels.

 

PRODUCTIE IN EIGEN HUIS

De pelletkachels worden gemaakt in de eigen Duroflamefabriek in Groningen. Zo hebben ze constant zicht op de kwaliteit van hun product.

 

LUISTEREN NAAR DE KLANT

Een van de kwaliteiten van Duroflame is ‘luisteren’. Daardoor weten ze precies welke wensen er leven bij verkopers en eindgebruikers. Bovendien zijn ze in staat deze wensen door te voeren in hun modellen.

MODELLEN

Wij leveren meerdere modellen van het merk Duroflame. In ons pelletkachel vergelijkoverzicht vindt u meer informatie over de modellen en prijzen. Ook kunt u de folder bekijken.